green chameleon s9cc2skysjm unsplash

 

20202021 m. m. pavasario semestro studijos Chemijos ir geomokslų fakultete iki Velykų atostogų (kovo 29 d. – balandžio 5 d.) vyks nuotoliniu būdu. Atsižvelgus į epidemiologinę situaciją šalyje, kovo mėnesį bus sprendžiama apie galimybę nuo 2021 m. balandžio 6 d. laboratorinius darbus bei užsiėmimus mažoms grupėms vykdyti kontaktiniu būdu. Apie sprendimą informuosime kovo antroje pusėje.

 

Nuo vasario 15 d. baigiamųjų kursų studentams, ruošiant baigiamuosius darbus bus leidžiama atlikti tyrimus CHGF laboratorijose. Leidimas turi būti derinamas tiesiogiai su baigiamojo darbo vadovu. Privaloma laikytis visų saugumo reikalavimų (dėvėti apsaugines veido kaukes, dezinfekuoti savo darbo vietas, vėdinti patalpas, vienu metu vienoje patalpoje turėtų būti ne daugiau, kaip 2 darbuotojai ar studentai).

Jeigu baigiamasis darbas atliekamas ar paskaitas dėstomos kitame padalinyje reikia vadovautis to padalinio sprendimais.

Jeigu Jums įtariamas ar nustatytas COVID-19 atvejis, privaloma informuoti CHGF administraciją el. paštu arba tel. 8 5 219 3105. Turint ligos simptomų draudžiama atvykti į fakultetą.

Visa svarbi informacija studentams bus siunčiama VU el. paštu bei skelbiama Fakulteto tinklalapio skiltyje Aktualu.

 

Studijų informacija

Pavasario semestro tvarkaraštis.

Studijų dalykų už 2020–2021 m. m. rudens semestrą perlaikymas vyks 2021 m. vasario 4–18 d. BUS egzaminų perlaikymas numatytas vasario 5 ir 12 dienomis.

Prašymą dėl studijų dalyko (modulio) kartojimo reikia pateikti iki 2021 m. vasario 10 d. savo „eStudentas” aplinkoje. Studijų įmoka už kurso kartojimą turi būti sumokėta ne vėliau kaip iki vasario 28 d.

Prašymus laikyti egzaminus eksternu studentas turi pateikti ne vėliau kaip per 10 (dešimt) darbo dienų nuo skolos gavimo (nuo perlaikyto egzamino (įskaitos) įvertinimo paskelbimo VUSIS sistemoje).

Papildoma registracija į pasirenkamuosius dalykus (BUS, PD, LD) pavasario semestre vyks nuo 2021 m. vasario 4 d. 10.00 val. iki vasario 18 d. 23.59 val.

Įmoką už studijas reikia sumokėti iki 2021 m. vasario 28 d.

Jeigu turite klausimų prašome kreiptis į CHGF Studijų skyrių el. paštu arba telefonu.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos