Graduation hat with degree paper on a stack of book against blurred background

Kviečiame Chemijos ir geomokslų fakulteto studentus dalyvauti konkurse Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto vardinei stipendijai gauti.

Stipendijos tikslas – skatinti Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto studentus dalyvauti mokslo renginiuose, siekti išskirtinių studijų ir mokslo rezultatų ir įsitraukti į aktyvią mokslinę ir savanorišką veiklą, kurios pagrindinis tikslas yra populiarinti mokslą.

 

Konkurse gali dalyvauti pažangūs (neturintys skolų ir akademinių skolų, bendras studijų svertinis vidurkis ne mažiau nei 7,00) visų CHGF programų pirmosios ir antrosios pakopos visų kursų studentai, kurie atitinka bent vieną iš nurodytų kriterijų:

1. studentai, planuojantys dalyvauti mokslo renginiuose (konferencijos, konkursai, vasaros mokyklos, mokymai ir kt.);

2. studentai, dalyvavę mokslo renginiuose ir yra šių renginių nugalėtojai ar prizininkai;

3. studentai, aktyviai atliekantys mokslinius tyrimus arba pasižymintys aktyvia moksline arba savanoriška veikla, kurios pagrindinis tikslas yra populiarinti mokslą.

 

Norintys pretenduoti į stipendiją iki rugsėjo 30 d. CHGF Studijų skyriui el. paštu    turi pateikti:

1. prašymą skirti stipendiją;

2. dokumentus, įrodančius ketinimą dalyvauti mokslo renginiuose (kvietimą į renginį, pranešimo kopiją, dalyvavimo išlaidų sąmatą ir kt.);

3. dokumentus, įrodančius kandidato pasiekimus studijų, mokslinėje ar savanoriškoje veikloje (studijų rezultatų išrašą, straipsnio (-ių) publikacijos (-ų) kopiją (-as) ir kt.).

 

Informacija apie stipendijos gavėjus bus patalpinta CHGF interneto svetainėje spalio 9 d.

 

Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto vardinės stipendijos skyrimo Vilniaus universiteto studentams nuostatai

Prašymo skirti stipendiją forma

Dalyvavimo mokslo renginyje sąmatos forma

 

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos