nuotrauka skelbimui

Remiantis tyrimais Lietuvoje ir užsienyje, magistro laipsnis suteikia daugiau galimybių užimti vadovaujančią poziciją darbe, gauti didesnį atlyginimą ir sėkmingai tęsti karjerą pasirinktoje srityje.

VU teikia aukščiausios kokybės magistrantūros studijas Lietuvoje ir suteikia galimybę derinti darbą ir studijas, o taip pat ir išvažiuoti studijuoti į geriausiųjų šimtuke esančius pasaulio universitetus pagal dvišales ar Erasmus+ programas.

Kviečiame rinktis Chemijos ir geomokslų fakulteto magistrantūros programas:

 

PRAŠYMO PATEIKIMAS

Prašymus studijuoti galima teikti ir koreguoti VU ISAS nuo gegužės 21 d. iki liepos 7 d. 10.00 val.

 

STOJAMOJI STUDIJŲ ĮMOKA

Teikiant prašymą studijuoti VU ISAS stojantieji turi susimokėti 45 Eur (aukštąją mokyklą baigus Lietuvoje) arba 100 Eur (aukštąją mokyklą baigus užsienyje) stojamąją studijų įmoką. Baigusiems studijas užsienyje stojamoji įmoka yra didesnė, kadangi Universiteto darbuotojai atliks Jūsų įgyto laipsnio pripažinimą ir konvertuos Jūsų gautus pažymius į lietuvišką vertinimo sistemą.

Nuo šios įmokos taip pat galite būti atleisti, jeigu atitinkate keliamus reikalavimus.

Daugiau informacijos apie įmoką ir mokėjimo rekvizitus galite rasti čia.

 

DOKUMENTŲ REGISTRACIJA

Baigusių Vilniaus universitetą 2005–2020 m., diplomo ir jo priedėlio duomenys perkeliami į sistemą automatiškai. Asmenims, kurių diplomo duomenys nėra automatiškai perkeliami į priėmimo sistemą, po prašymo pateikimo VU ISAS taip pat būtina pateikti priėmimui reikalingų dokumentų elektronines kopijas toje pačioje sistemoje.

Stojantieji, išsilavinimą įgiję užsienyje, dokumentų kopijas į sistemą turi pateikti iki birželio 29 d. 14 val.

 

KONKURSINIO BALO PASKELBIMAS

Stojančiųjų konkursiniai balai  bus skelbiami liepos 8 d. nuo 11 val. VU priėmimo sistemoje.

 

KVIETIMAI STUDIJUOTI

Kvietimai studijuoti skelbiami VU ISAS liepos 9 d. nuo 10 val. Kandidatams siunčiamas tik vienas pakvietimas studijuoti.

 

STUDIJŲ SUTARTIES SUDARYMAS

Sudaryti studijų sutartį su Vilniaus universitetu galima:

- Neatvykstant ir sudarant sutartį el. būdu, naudojantis asmeninės Swedbank, SEB, Luminor (DNB banko) arba Šiaulių banko el. bankininkystės paslauga nuo liepos 9 d. 10 val. iki liepos 12 d. 24 val.;

- Atvykstant į Universiteto padalinį, kuriame vykdoma programa, į kurią buvo gautas kvietimas studijuoti liepos 10 d. 10-14 val.

 

REGISTRACIJA STUDIJOMS

Rugsėjo 1-30 d. būtina užsiregistruoti www.id.vu.lt ir prisijungus prie VU eStudentas paspausti „Registracija studijoms“.

Per rugsėjo mėnesį į studijas neužsiregistravę studentai yra braukiami iš studentų sąrašų.

 

ĮMOKA UŽ STUDIJAS

Įstojusiems į valstybės nefinansuojamas studijų vietas, įmoką už studijas reikia sumokėti iki rugsėjo 30 d. Sumokėti galite prisijungę prie VU eStudentas (Finansai -> Mokėjimo kvitai) nuo rugsėjo 1 d. Daugiau informacijos apie VU teikiamas lengvatas galite rasti čia.

 

Visą stojančiajam į magistrantūros studijas reikalingą informaciją galima rasti VU tinklalapyje.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos