2020 m. balandžio 21 d. Vilniaus universiteto (VU) Senatas priėmimė nutarimą vykdyti Senato nario rinkimus Chemijos ir geomokslų fakultete elektroniniu būdu. Rinkimai vyks vieną parą – nuo balandžio 29 d. (trečiadienio) 8.00 val. iki balandžio 30 d. (ketvirtadienio) 8.00 val.

 

Balsavimo procedūra

Kiekvienas rinkėjas į savo VU pašto dėžutę gaus unikalią balsavimo sistemos nuorodą. Balsavimo sistemoje bus leidžiama balsuoti tik vieną kartą, pasirenkant vieną iš trijų galimybių: už, prieš arba susilaikau. Pasirinkimas bus įrašytas duomenų bazėje, nenurodant asmens duomenų, o rinkėjas apie sėkmingai priimtą jo balsą bus informuotas naršyklėje ir el. paštu. Atiduoti balsą už kandidatą balsavimo sistemoje bus leidžiama tik rinkimams skirtu laiku.

Rinkimuose galės dalyvauti Rinkimų teisę turintys darbuotojai, įtraukti į Centrinės rinkimų komisijos patvirtintą rinkėjų sąrašą. Čia galite sužinoti, ar esate įtraukti į rinkimų teisę turinčių darbuotojų sąrašą ir ar galite balsuoti elektroniniu būdu >>>.

Primename, kad Centrinė rinkimų komisija VU Chemijos ir geomokslų fakulteto kandidatu į Senatą įregistravo Chemijos instituto profesorių dr. Artūrą Katelnikovą.

 

Chemijos ir geomokslų fakulto rinkimų komisija:

Pirmininkas: prof. (HP) dr. Stasys Tautkus (el. p. )

Nariai:

doc. dr. Gintautas Stankūnavičius (el. p. )

Andželika Jankauskytė (studentų atstovė) (el. p. )

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos