vu studentu komanda vilnius lithuania igem 76340607

Vilniaus universiteto studentų komanda šį rudenį jau penktus metus iš eilės prestižiniame sintetinės biologijos konkurse „iGEM“ (International Genetically Engineered Machine) atstovavo Lietuvai. „iGEM“ – tarptautinis sintetinės biologijos konkursas, kuris kasmet rudenį vyksta Bostone (JAV) ir yra skirtas moksleiviams, universitetų studentams bei absolventams.

 

2019-ųjų metų Vilnius-Lithuania iGEM komanda savo pasirodymą šį sezoną jau baigė, tačiau jau dabar pradedama burti naują Vilnius-Lithuania iGEM komandą 2020-iesiems. Kadangi iGEM konkurso koncepcija itin tarpdiscipliniška – komandos veiklos apima ne tik darbą laboratorijoje, bet ir įvairaus pobūdžio renginių organizavimą, komunikacijos ir marketingo sritis – siekiama, kad kuo daugiau skirtingų fakultetų VU studentų prisijungtų prie tarpdiscipliniškos iGEM komandos.

2019-ųjų iGEM komanda kviečia registruotis ir tapti 2020-ųjų Vilnius-Lithuania iGEM komandos nariu!

Atrankos anketa: http://bit.ly/Application_Form_2020. Anketą kviečiame pildyti iki gruodžio 1 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos