bibliotekos kurausko nuotrjpg

 

2019 m. spalio 28-29 d. nuo 10 iki 16 val. vyksta išankstiniai rinkimai į VU Tarybą. Chemijos ir geomokslų fakulteto akademiniai darbuotojai savo balsą gali atiduoti atvykę į Chemijos ir geomokslų fakulteto Chemijos instituto 224 kab. (Naugarduko g. 24).

 

Pateiktoje nuorodoje galite pasitikrinti, ar esate įtrauktas į rinkėjų sąrašą:
https://www.vu.lt/apiemus/struktura/taryba/rinkimai-i-vu-taryba-2019/rinkeju-sarasas.

2019 m. lapkričio 4-5 d. nuo 10 iki 16 val. vyks rinkimai į VU Tarybą. Balsavimas vyks taip pat Chemijos instituto 224 kabinete (Naugarduko g. 24). Kiekvienas rinkėjas balsavimo dieną gaus du biuletinius: vieną, kuriame balsuos už savo srityje iškeltą Universiteto darbuotoją (vidinį kandidatą), kitą – kuriame rinkėjas balsuos už kandidatus į Tarybos narius – ne Universiteto darbuotojus (išorinius kandidatus), iškeltus keturiose srityse.

Geomokslų instituto akademiniai darbuotojai turi teisę balsuoti už Gamtos mokslų srities biochemijos, geologijos, fizinės geografijos, paleontologijos, biologijos, biofizijos, ekologijos ir aplinkotyros, botanikos, zoologijos kryptyse iškeltus kandidatus: prof. Saulių Klimašauską, prof. Juozą Rimantą Lazutką ir prof. Aureliją Žvirblienę. Chemijos instituto akademiniai darbuotojai – už Gamtos mokslų srities matematikos, fizikos, chemijos, astronomijos, infromatikos kryptyse arba technologijos mokslų srityje iškeltus kandidatus: prof. Valentiną Dagienę, doc. Mindaugą Mačernį, prof. Konstantiną Pilecką bei prof. Arūną Ramanavičių.

 

Susipažinti su išorinių kandidatų sąrašu galite VU tinklalapio skiltyje Rinkimai į VU Tarybą: https://www.vu.lt/apiemus/struktura/taryba/rinkimai-i-vu-taryba-2019#kandidatai

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos