Mieli Chemijos ir geomokslų fakulteto bendruomenės nariai,

artėjant naujiems mokslo metams informuojame apie studijų eigą Chemijos ir geomokslų fakultete:

  • Paskaitos ir seminarai vyks kontaktiniu būdu (atskirais atvejais koordinuojantis dėstytojas gali priimti sprendimą užsiėmimus vykdyti ir nuotoliniu būdu);
  • Laboratoriniai ir praktiniai darbai vyks kontaktiniu būdu;
  • Bendrosios universitetinės studijos (BUS) vyks tik nuotoliniu būdu;
  • Tarpiniai ir galutiniai atsiskaitymai organizuojami kontaktiniu būdu.

Informacija apie kiekvieną dalyką bus pristatyta per pirmą paskaitą.

Remiantis LR Vyriausybės ir Darbo grupės koronaviruso prevencijai Universitete sprendimais, kontaktiniame studijų procese galės dalyvauti tik galimybių pasus (GP) ar jiems prilygstančius dokumentus (išrašas iš e-sveikata, ES skaitmeninis COVID-19 pažymėjimas) turintys bendruomenės nariai.

Mokslo tiriamasis darbas laboratorijose galimas tik su GP.

Nuo rugsėjo 1 d. ateinant į Vilniaus universitetą, prie įėjimo* reikės parodyti galiojantį galimybių pasą. Kad tikrinimo procesas būtų greitas ir sklandus, prašome jį paruošti iš anksto (atsisiųsti į savo mobilų telefoną ir / arba atsispausdinti). Į užsiėmimus prašome atvykti šiek tiek anksčiau.

*Nuo rugsėjo 1 d. įėjimas į CHGF Chemijos institutą (Naugarduko g. 24) bus tik iš vidinio kiemo pusės, įėjimas į CHGF Geomokslų institutą (M. K. Čiurlionio g. 21/27) – tik per pagrindinį įėjimą.

Jei studentas pasiskiepijęs viena doze, jam bus taikomas pereinamas laikotarpis (iki spalio 15 d.), kai už PGR jam nereikės mokėti. Reikia registruotis 1808 (kaip ir tiems, kuriems PGR nemokamas dėl kontraindikacijų). OV sprendimas.

Chemijos ir geomokslų fakulteto tvarkaraščiai. Tvarkaraščiai gali būti atnaujinami.

Tikimės jūsų supratimo ir bendradarbiavimo. Būkime atsakingi ir sveiki!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos