paskevicius

 

Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakultetas rengia nacionalinę mokslinę konferenciją "Chemija ir geomokslai 2024", skirtą pristatyti naujausius mokslinius tyrimus ir pažymėti garsaus geologijos profesoriaus Juozo Paškevičiaus 100-ąsias gimimo metines. Kviečiame dalyvauti visus akademinės bendruomenės narius (ne tik iš Vilniaus universiteto).

Konferencija vyks  2024 m. kovo 22 d. VU Chemijos ir geomokslų fakulteto Chemijos institute (Naugarduko g. 24) Neorganinės chemijos auditorijoje (141). 

Konferencijos programą sudaro kviestinių žodinių ir stendinių pranešimų sesijos.

Preliminari konferencijos programa

 

Kviečiame rengti ir pristatyti stendinius pranešimus. Ypač laukiame doktorantų ir jaunųjų mokslininkų pranešimų. Geriausi stendiniai pranešimai bus apdovanoti. Pranešimų santraukos bus publikuotos konferencijos leidinyje.

Registruokitės paspaudę šią nuorodą. Registruotis reikia nepriklausomai nuo to ar Jūs rengiate pranešimą. Registracija iki vasario 15 dienos.

Registruojantis nurodykite, ar planuojate kaip pagrindinis autorius parengti stendinį pranešimą. Jei taip, nurodykite bendraautorius bei pranešimo pavadinimą. Planuojantys tai padaryti bus kviečiami iki kovo 1 dienos įkelti pagal reikalavimus parengtą santrauką konferencijos leidiniui.

Maksimalūs stendinio pranešimo matmenys – 60×90 cm.

 

Konferencijos organizacinis komitetas:

Prof. Aivaras Kareiva

Prof. Egidijus Rimkus

Doc. Lina Mikoliūnaitė

Doc. Živilė Stankevičiūtė

Prof. Petras Šinkūnas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos