girius antanaitis

2023 m. kovo 16 d. (ketvirtadienį) 16:00 val. Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto Chemijos instituto (Naugarduko g. 24) Neorganinės chemijos auditorijoje (141 aud.) vyks atvira Australijos medicinos dizainerio Giriaus Antanaičio paskaita „IŠORINĖ ANATOMIJA” apie profesiją, kuri padeda gelbėti laukinių gyvūnų gyvybes. 

Girius Antanaitis yra lietuvių kilmės industrinis dizaineris, besispecializuojantis medicinos ir veterinarijos srityse. Jis gyvena Melburne, kur kuria instrumentus, implantus ir kitus prietaisus laukinės gamtos gyvūnų, paukščių, žuvų ir jūros žinduolių gydymui.

Dirbdamas su įvairiomis gyvūnų ligoninėmis ir zoologijos sodais, jis sukūrė daugybę vienetinių instrumentų, kurie padeda veterinarams išgydyti savo pacientus.

Paskaitoje Girius pristatys savo sukurtas adatas į krantą išplautų banginių užmigdymui, prietaisus, palengvinančius vombatų dantų priežiūrą ir unikalius medicininius sprendimus paukščių sparnų gydymui.

k

„...mano kūryba, projektai ir chirurgiai įrankiai laukinių gyvūnų gydymui – Girius Antanaitis

 

Kviečiame visus dalyvauti!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos