logo fim white backgroud 01

2022 m. spalio 6 - 8 d. vyks tarptautinė mokslinė konferencija „Functional Inorganic Materials“, kurią organizuoja Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakultetas kartu su Fizinių ir technologijos mokslų centru, Kauno technologijos universitetu, Lietuvos mokslų akademija ir Lietuvos chemikų draugija.

Konferencija vyks Vilniaus universiteto Centrinių rūmų 239 seminarų kambaryje.

Pagrindinis šios tarptautinės konferencijos tikslas – sukviesti platesnę mokslo visuomenę diskutuoti apie šiuolaikines medžiagas ir technologijas.

Ši konferencija yra tarpdisciplininis mokslinis renginys, skirtas temos susijusioms su funkcinių medžiagų sinteze, apibūdinimu ir taikymu.

Konferencijoje dalyvaus ir savo pranešimus pristatys 19 kviestinių pranešėjų iš 8 skirtingų šalių. Renginio metu bus pristatomi ir žodiniai ir stendiniai pranešimai (anglų kalba).

 

Norime pakviesti pristatyti savo rezultatus ir dalyvauti pristatant stendinį pranešimą.

Rekomenduojame paskatinti bakalauro, magistrantūros ir doktorantūros studijų pakopų studentus dalyvauti ir apie savo mokslinius tyrimus papasakoti platesnei mokslinei bendruomenei.

Registracija į konferenciją vyksta iki rugsėjo 15 d. internetiniame puslapyje https://www.fim.chgf.vu.lt/.

 

Dalyvavimo konferencijoje mokestis – 50 Eur.

Daugiau informacijos galite rasti https://www.fim.chgf.vu.lt/.

Jei turite klausimų, kreipkitės į organizatorius el. paštu

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos