chgf 642x410

Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto taryba skelbia konkursą Chemijos ir geomokslų fakulteto dekano pareigoms eiti (2022 m. sausio 10 d. tarybos protokolas Nr. 610000-TP1).


Chemijos ir geomokslų fakulteto dekaną iš akademiniuose šakiniuose padaliniuose ir kituose akademiniuose organizaciniuose padaliniuose iškeltų ir savo kandidatūrą išsikėlusių kandidatų VU Statuto ir CHGF nuostatų nustatyta tvarka slaptu balsavimu renka fakulteto Taryba ir teikia skirti Rektoriui. Dekanu gali būti asmuo, atitinkantis kamieninio akademinio padalinio vadovui Vilniaus universiteto statute keliamus reikalavimus.

Tarnybinis atlyginimas: 3542,20 Eur. (neatskaičius mokesčių).
bei papildomos priemokos ir premijos pagal Vilniaus universitete galiojančią atlygio sistemą. Su apmokėjimu už papildomus darbus bei skatinimo tvarka galite susipažinti čia .

Konkurse gali dalyvauti nepriekaištingos reputacijos asmenys, turintys mokslo daktaro laipsnį, pedagoginės ir vadybinės patirties, kadencijos pirmąją dieną dar nepasiekę įstatymų nustatytos pensinio amžiaus ribos. Kandidato į dekano pareigas veikla turi rodyti, kad jis suvokia Vilniaus universiteto misiją, puoselėja Vilniaus universiteto vertybes, yra motyvuotas rūpintis universiteto veiklos kokybe ir turi žinių, patirties bei gebėjimų, reikalingų dekano pareigoms vykdyti. Kandidatu į dekano pareigas gali būti Vilniaus universitete nedirbantis asmuo.
Kandidatuoti į dekano pareigas negali asmenys, dvi kadencijas iš eilės iki vykdomų rinkimų ėję Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto dekano pareigas.


Dekano (-ės) rinkimų pradžia – 2022 m. sausio 14 d.


Kandidatų į Chemijos ir geomokslų fakulteto dekanus dokumentų priėmimas vyksta nuo 2022 m. vasario 7 iki balandžio 4 dienos. Kandidatai Chemijos ir geomokslų fakulteto rinkimų komisijos pirmininkui turi pateikti šiuos dokumentus:

1) prašymą dalyvauti konkurse;

2) asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją;

3) gyvenimo aprašymą (CV);

4) mokslo laipsnį patvirtinančio dokumento kopiją;

5) veiklos programą (apimtis iki 2 psl.).


Rinkimų komisijos pirmininkas: prof. (HP) dr. Stasys Tautkus.
Kontaktai: Naugarduko g. 24, 224 ir 228 kab., 85 219 3114, 85 219 3117, el.p. 

Nariai: doc. dr. Gintautas Stankūnavičius ir Jorigis Jonas Marčėnas (studentų atstovas).

Rinkimų eiga:
Kandidatų į Chemijos ir geomokslų fakulteto dekanus sąrašas skelbiamas 2022 m. balandžio 11 dieną;
Chemijos ir geomokslų fakulteto dekano rinkimai vyks 2022 m. balandžio 27 dieną.

 

Chemijos ir geomokslų fakulteto nuostatai
Vilniaus universiteto statutas

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos