apdovanoti2

 

2021 m. balandžio 13 d. buvo paskelbti LMA Aukštųjų mokyklų studentų mokslinių darbų konkursų nugalėtojai.

Apdovanojimai įteikti:

Magistrantui Andriui Pakalniškiui (Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakultetas) už mokslo darbą „Legiravimo sukeltų fazinių virsmų bismuto ferato kietuose tirpaluose, sintetintuose zolių-gelių metodu, tyrimas“ (darbo vadovas doc. dr. Ramūnas Skaudžius).

Magistrantei Eglei Ežerskytei (Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakultetas) už mokslo darbą „Ba2Y5B5O17: Eu3+ junginių sintezė ir liuminescencinių savybių tyrimas“ (darbo vadovas prof. dr. Artūras Katelnikovas).

Chemijos krypties doktorantei Julijai Grigorjevaitei (Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakultetas) skirta 2020 m. LMA Teodoro Grotuso stipendija.

Nuoširdžiai sveikiname ir didžiuojamės! Esate veržlūs, ambicingi ir, svarbiausia, savo galiomis tikintys kūrėjai, linkime ir toliau eiti šiuo keliu ir dalintis savo pasiekimais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos