apdov

Sausio 25 d. Lietuvos mokslų akademijoje apdovanoti jaunieji mokslininkai ir doktorantai taip pat LMA pagyrimų raštai įteikti Aukštųjų mokyklų studentams už geriausius mokslinius darbus.

 

Apdovanojimai įteikti:

Dr. Aleksėjui Žarkovui (Vilniaus universitetas Chemijos ir geomokslų fakultetas) už darbą „Funkcinių neorganinių medžiagų sintezė ir tyrimas“

Magistrei Gintarei Plečkaitytei (Vilniaus universitetas Chemijos ir geomokslų fakultetas) už darbą „Nd3+→Yb3+ energijos pernaša ir NaGdF4: Nd3+, Yb3+, Er3+ nanodalelių liuminescencinės savybės“ (darbo vadovė prof. dr. Aldona Beganskienė).

Magistrei Enrikai Juzėnaitei (Vilniaus universitetas Chemijos ir geomokslų fakultetas) už darbą „Sentinel-1 palydovinių vaizdų taikymas Nemuno deltos potvynių kartografavime“ (darbo vadovas dr. Kęstutis Papšys).

Nuoširdžiai sveikiname ir didžiuojamės! Esate veržlūs, ambicingi ir, svarbiausia, savo galiomis tikintys kūrėjai, linkime ir toliau eiti šiuo keliu ir dalintis savo pasiekimais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos