radijas

Nuotraukoje Gamtos tyrimų centro doktorantas Viktoras Karaliūnas ir VU vidinės komunikacijos koordinatorius Vilius Alesius.

Kaip jau esame minėję anksčiau, Baltijos-Amerikos Laisvės Fondo drauge su Vilniaus universitetu vykdomos iniciatyvos „Fragile interface: impact of extreme coastal events on human-landscape interaction and preservation of cultural heritage” dėka, spalio 7 d. Chemijos ir geomokslų fakulteto Geomokslų institute paskaitas skaitė iš Templio universiteto (JAV) atvykęs geologijos mokslų daktaras Ilya Buynevich.

 

Jei neturėjote progos apsilankyti mokslininko paskaitose – kviečiame pasiklausyti Vilniaus universiteto „Start FM” radijo laidos „Žmonės@VU” įrašo, kuriame I. Buynevich pasakoja, kokiu tikslu atvyko į Lietuvą, prie kokių tyrimų vykdymo jam yra tekę prisidėti, kodėl kai kuriuose tyrimuose yra naudojami neinvaziniai geofiziniai metodai bei kokios yra jų panaudojimo galimybės ir ateities perspektyvos, bei kodėl jis pats pasirinko geologo kelią.

Kviečiame pasiklausyti

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos