img 7639

2024 m. kovo 27 d. – balandžio 2 d. Vilniuje vieši Nacionalinio Taipėjaus technologijos universiteo Kultūrinės misijos plėtros katedros (Department of Cultural Vocation Development) vedėja prof. Yi-Hui Wang ir asistentė dr. Tzu-Hsuan Chu.

Vakar Taikomosios dailės ir dizaino muziejuje kartu su viešniomis susitikome su Lietuvos Nacionalinio dailės muziejaus generaliniu direktoriumi dr. Arūnu Gelūnu, Taikomosios dailės ir dizaino direktore Džiuljeta Žiugždiene, P. Gudyno restauravimo centro direktore prof. Jūrate Senvaitiene ir FTMC prof. Rimantu Ramanausku, ir aptarėme parodos, kurios atidarymas numatomas 2024 m. liepos 25 d., organizavimo detales.

img 7650

Šiandien (kovo 28d.), kartu su viešniomis lankėmės Prano Gudyno restauravimo centre, muziejinių vertybių restauravimo centro specialistai maloniai pasitiko ir supažindino su restauruojamais, ir tyrinėjamais tapybos, grafikos, skulptūros kūriniais, tekstilės, keramikos, metalo dirbiniais, baldais, archeologiniais radiniais.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos