lma

Š. m. kovo 26 d. ataskaitiniame Lietuvos mokslų akademijos narių visuotiniame susirinkime buvo įteikti apdovanojimai, tarp laureatų – Chemijos ir geomokslų fakulteto bendruomenės nariai!

Matematikos, fizikos ir chemijos mokslų skyriuje už mokslo darbą „Liuminescencinių medžiagų sintezė ir optiniai tyrimai“ Jaunųjų mokslininkų ir doktorantų mokslinių darbų konkurso nugalėtojos apdovanojimas skirtas dr. Julijai Grigorjevaitei.

Aukštųjų mokyklų studentų mokslinių darbų konkurso nugalėtojų apdovanojimai įteikti dviem CHGF studentams:

Humanitarinių ir socialinių mokslų skyriuje buvo apdovanotas magistrantas Kostas Gružas už mokslo darbą „Nusikalstamumo rajonavimo metodų taikymo tyrimas (2015–2020 m. Lietuvos policijos registruotų įvykių duomenų pavyzdžiu)“ (darbo vadovė prof. Giedrė Beconytė), 

Matematikos, fizikos ir chemijos mokslų skyriuje buvo apdovanota magistrantė Diana Vištorskaja už mokslo darbą „Naujos cheminės sudėties liuminescencinių medžiagų sintezė zolių-gelių metodu ir jų savybių tyrimas“ (darbo vadovas prof. Aivaras Kareiva).

LMA Teodoro Grotuso fondo stipendijos diplomas įteiktas doktorantei  Eglei Ežerskytei. 

Juozo Dalinkevičiaus premija skirta akademikui Chemijos ir geomokslų fakulteto profesoriui emeritui Robert Mokrik už mokslo darbų ciklą „Baltijos sedimentacijos baseino požeminės hidrosferos formavimosi paleohidrogeologinių rekonstrukcijų modeliai (1997–2023)“.

Visus nuoširdžiai sveikiname!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos