kk1

Siekiant gerinti Vilniaus miesto chemijos mokytojų dalykines žinias ir įgūdžius atliekant laboratorinius darbus, „Edu Vilnius“ bendradarbiaudamas su Vilniaus universiteto (VU) Chemijos ir geomokslų fakulteto Didaktikos centru kviečia Vilniaus savivaldybės mokyklų chemijos mokytojus į praktinius užsiėmimus universiteto laboratorijoje.

VU dėstytojai parengė 16 užsiėmimų (40 akad. val.) programą „Vilniaus universiteto chemikai – Vilniaus chemijos mokytojams“. Užsiėmimai parengti atsižvegiant į atnaujintą chemijos bendrąją programą.
Mokytojai ne tik išbandys laboratorinius darbus, bet ir galės naudotis dėstytojų parengtais laboratorinių darbų aprašais, skaitmeniniais gidais ir vaizdo medžiaga, kurią galės laisvai naudoti savo pamokų metu.
Parengtų mokymų, paskaitų, seminarų ir laboratorinių darbų turinys apima 8–12 klasių chemijos programą. 

Dalyvaudami užsiėmimuose mokytojai gilins teorines žinias apie naujus cheminius metodus, sužinos apie naujus mokslinius prietaisus, atliks laboratorinius darbus chemijos laboratorijoje ir tobulins praktinio darbo įgūdžius joje. 

Šiuo metu vyksta registracija į užsiėmimus, kurie vyks 2023 m. spalio–lapkričio mėnesiais. Registracija į vėlesnius užsiėmimus bus skelbiama vėliau. 

Maksimalus vieno užsiėmimo dalyvių skaičius – 16 mokytojų.

Užsiėmimų temos ir registracija.

Svarbu: Registracija vyksta „Vilnius yra mokykla“ platformoje! Norėdami užsiregistruoti į mokymus prieš tai turite būti užsiregistravę „Vilnius yra mokykla“ platformoje. Tai padaryti galite puslapio viršuje pasirinkę Prisijungti --> Registruotis, suvedę duomenis ir gavę registracijos bei savo mokyklos patvirtinimą. Labai svarbu kuriant savo paskyrą nurodyti savo mokyklą. Detali paskyros susikūrimo instrukcija – vaizdo įraše

Kviečiame Vilniaus miesto chemijos mokytojus registruotis į jiems aktualius užsiėmimus ir tobulinti savo profesinę kvalifikaciją naujai atidarytame Didaktikos centre. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos