17 768x576

Rugsėjo 2-10 dienomis Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto Geomokslų institute lankysis prof. Jason P. Julian iš Geografijos departamento,Teksaso valstijos universiteto.

julianjason

Tai pats didžiausias geografijos departamentas visose Jungtinėse Amerikos Valstijose, o prof. Julian yra vienas aktyviausių ir produktyviausių šio departamento mokslininkų. Jo tyrimų sritys - žmogaus ir aplinkos sąveika įvairiuose kraštovaizdžiuose - pradedant nuo Teksaso ir baigiant Naująja Zelandija, taip pat: vandens ištekliai, upeliai ir šlapžemės, žemės naudojimo pokyčiai, ekosistemų funkcijos ir saugomos teritorijos. Rugsėjo 4-5 dienomis profesorius skaitys paskaitas.

Rugsėjo 4 d. 13:00 - 14:30 val. 316 auditorijoje vyks paskaita „Demand for Parks and Protected Places: A Synthesis built on the Foundations of Geography".

Rugsėjo 5 d. 13:00 - 14:30 val. 305 auditorijoje vyks paskaita „Social Demand and Cross-Scale Interactions in a Riverine Social-Ecological System".

Abi paskaitos vyks Geomokslų institute, M. K. Čiurlionio g. 21/27.

Kviečiame dalyvauti!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos