

## External evaluation of the study field Materials Technology Visit to Vilnius University 22 November, 2022

Team leader: Prof. dr. Gita Rēvalde;

Team members: Prof. dr. Raivo Stern;

Prof. dr. André RTS Araújo;

Dr. Jonas Berzinš (representative of social partners);

Paulius Vaitiekus (student's representative).

Evaluation coordinator: Dr. Ona Šakalienė,

tel. (85) 210 7728; ona.sakaliene@skvc.lt

Contact person from the university: Dr. Olga Rancova,

tel. +370 601 09813; olga.rancova@ff.vu.lt

## **AGENDA OF THE VISIT**

22 November (Tuesday) 2022 National center for physical sciences and technology, auditorium B336 (3 <sup>rd</sup> floor), Saulėtekio av. 3, Vilnius			
08.50-09.10	Preparation for the meetings	20 min	
09.10-09.45	Meeting with senior administration	35 min	
09.45-09.55	Break	10 min	
09.55-10.40	Meeting with self-evaluation report group	45 min	
10.40-10.50	Break	10 min	
10.50-11.35	Meeting with teaching staff	45 min	
11.35-11.45	Break	10 min	
11.45-12.30	Meeting with students	45 min	
12.30-13.30	Lunch (Saulėtekio av. 9, I bld.)	60 min	
13.30-14.10	<b>Learning facilities and resources I</b> 30 min + 10 min walking <b>13.30–13.45</b> FP – classrooms, lecture hall, computer rooms, teaching laboratories used for first cycle studies, partly for second cycle studies (Saulėtekio av. 9, III bld., walk 5 min) <b>13.50–14.05</b> SCIC (library division) (Saulėtekio av. 5, walk 5 min)		
14.10-14.20	Break	10 min	

14.20–15.05	Learning facilities and resources II  14.20–15.00 NCPST – teaching spaces used for second cycle studies, research and teaching laboratories used for second cycle studies, research projects and final theses, and partly for first cycle studies and final theses – laboratories for organic and inorganic optoelectronics materials and devices, microscopy, MOCVD, organic synthesis (Saulėtekio av. 3)  15.00–15.05 Short presentation of LRC facilities used for Laser Technology study programme; Faculty of Chemistry and Geosciences facilities at Naugardukas campus used for study programme Pharmaceutical Chemistry* (main venue)	
15.05-15.15	Discussion of final theses	10 min
15.15-15.25	Break	10 min
15.25-16.10	Meeting with alumni, employers, social partners	45 min
16.10-16.20	Break	10 min
16.20-16.50	Private expert panel discussion and finalisation of the visit	30 min
16.50-17.05	Introduction of general remarks of the visit to the University community	

<sup>\*</sup>We propose a short presentation of the facilities at the remote places that will not be visited thus saving travel time. Remotely presented locations: LRC (Saulėtekio av. 10, walking or driving time 10 min one direction); Faculty of Chemistry and Geosciences (Naugarduko st. 24, driving time 20 min one direction).